Hellmond Open Air

Loud Noise Logo

VEELGESTELDE VRAGEN

De meest gestelde vragen beantwoorden we hieronder. Geen antwoord kunnen vinden op je vraag? Vul dan ons contactformulier in. 

Cacaokade 1, 5705 LA Helmond

LOPEN & OV
Bij De Cacaofabriek kom je makkelijk te voet. Het is 8 minuten lopen vanaf Centraal Station Helmond. Liever met de fiets? Maak gebruik van een OV-fiets als je hier een abonnement op hebt.

AUTO
Kom je met de auto? Plan je route via Google Maps of voer ons adres in op je navigatie: Cacaokade 1, Helmond.

PARKEREN
Maak je geen zorgen om parkeerstress bij De Cacaofabriek; er is volop parkeergelegenheid op ons eigen parkeerterrein. Heb je een invalidenparkeerkaart, dan kun je parkeren op de gemarkeerde invaliden-parkeerplekken. Je kunt dus gratis parkeren in alle parkeervakken, met uitzondering van de voor invaliden gemarkeerde parkeervakken.

Aan de voorkant van ons gebouw zijn onbewaakte openbare fietsenstallingen. Tip: sluit je fiets goed af!

Je moet volgens de wet 18 jaar of ouder zijn om alcohol te mogen drinken. Dat betekent: iedereen tot 25 jaar moet bewijzen dat hij of zij alcohol mag halen. Dat hoeft niet iedere keer, maar slechts één keer bij de infobalie. Daar laat je je ID zien en dan krijg je een bandje. Geen bandje = geen bier. Voorkom discussies aan de bar en haal zo’n bandje als je nog geen 25 bent!

Overduidelijk natuurlijk, maar toch even:

 • Geen eigen eten/drinken (M.u.v. speciaal dieet/medicatie, mail hierover naar info@loudnoise.nl)
 • Geen wapens, scherpe voorwerpen,
 • Kinderen t/m 14 jaar alleen onder begeleiding (denk aan gehoorbescherming)
 • Geen huisdieren
 • Geen drugs
 • Geen professionele foto/film/geluidsapparatuur zonder toestemming
 • Niets verkopen zonder toestemming van ons
 • Verboden te flyeren/reclame te maken
 • Niet klimmen in zaken
 • Niet vechten
 • Niet stelen

Kortom: wees geen hufter. Ben je dat wel, dan loop je kans van het terrein verwijderd te worden en krijg je een rekening voor eventuele schade.

Verplicht: met het kopen van een kaartje en het betreden van het terrein stem je in met de huisregels, het algemene beleid van Loud Noise en ook het privacybeleid.

Bezoeken van het festival is op eigen risico. Aanwijzingen van het personeel en security dienen te allen tijde te worden opgevolgd. Bij niet naleven loop je kans van het terrein verwijderd te worden. Let op je buren, denk om je oren, heb lol!

Lees de volledige algemene voorwaarden onderaan op onze website.

Wil je ons festival bezoeken als lid van de pers? Vul dan hier een accreditatie formulier in en we zullen z.s.m. bij je terugkomen!

Als je een meet & greet, een handtekening of zelfs wilt trouwen op het podium vragen wij je om contact te zoeken met de band of hun management. Wij kunnen je hier helaas niet verder mee helpen.

Scroll naar boven