Hellmond Open Air

Loud Noise Logo

FESTIVAL INFO

Lees ook onze veelgestelde vragen.

hellmond open-air

Hellmond Open Air, hell jawellllll! Loud Noise en de Cacaofabriek slaan de handen ineen voor een nieuw openlucht festival in Helmond. En wat voor een! In een tijd waarin de deathcore slams en oorlogsmachines van onder andere Zweedse metal makelij je om de oren vliegen, vonden wij het een goed idee om terug in de tijd te gaan en te gaan feesten alsof het weer – pak ‘m beet –  1993 is. En daarvoor hebben we een aantal zeer fijne bands bereid gevonden om dat samen met ons te gaan doen. Check hier de line-up!

ROUTE EN PARKEREN

CACAOKADE 1, 5705 LA HELMOND

LOPEN & OV
Bij De Cacaofabriek kom je makkelijk te voet. Het is 8 minuten lopen vanaf Centraal Station Helmond. Liever met de fiets? Maak gebruik van een OV-fiets als je hier een abonnement op hebt.

AUTO
Kom je met de auto? Plan je route via Google Maps LET OP parkeren op het parkeerterrein van de Cacaofabriek is niet mogelijk tijdens Hellmond Open Air.

PARKEREN
Gedurende Hellmond Open Air is het niet mogelijk om te parkeren op het parkeerterrein van de Cacaofabriek. Ook de fietsenstalling zal tijdens het festival niet open zijn voor openbaar gebruik. Wij raden je aan om met het openbaar vervoer naar Centraal Station Helmond te komen, en vanuit hier te lopen naar de Cacaofabriek (dit is maar 8 minuten).

Kom je toch met de auto, en wil je in de buurt parkeren?  Bekijk hier parkeerplekken in de buurt van Hellmond Open Air!

FESTIVALTIJDEN
Terrein open: 11:30
Eerste band: 12:30
Laatste band eindigt: 23:00 

Scroll naar boven